Att köpa valp är både roligt men också något som skall vara genomtänkt då det medför ett stort ansvar att ta hand om sin nya livskamrat. Är man intresserad av valp ifrån oss har vi som grundkrav att man besöker oss och våra hundar innan planerad parning/kull. Det är viktigt för båda parter att kunna få en god kontakt och att det skall kännas rätt, då vi är väldigt måna om våra hundar och valpar. Om allt känns bra efter första besöket så får man komma tillbaka när valparna är några veckor, därefter kommer man ytterligare en gång så kommer vi överens om vilket valp som skulle kunna passa den nya familjen bäst. 

 

Vårt avelsprogram är otroligt viktigt för oss, för att kunna utvärdera och följa valparnas utveckling men också för framtidens mål, så ser vi gärna att man HD/ED (Höft-och armbågsleder) röntgar sin hund mellan 12-20 mån ålder. När man gjort röntgen får man 1500:- tillbaka ifrån oss. 

 

När valparna är mellan 12-20 månader arrangerar vi ett gemensamt MH/BPH.

 

Hemma hos oss är alla hundar och valpar en del av våran familj vilket innebär att de fått umgås med våra andra hundar, barn, människor och miljötränats.

 

Vid leverans är valpen:

* Registrerad i SKK (Svenska Kennelklubben)

* Vaccinerad

* ID/Chip märkt

* Dolda fel- och helförsäkrad hos Agria som överlåts

* Regelbundet avmaskad

* Veterinärs besiktigad

* Van vid kloklippning och hantering

 

 Med valpen medföljer:

* Registrerings bevis ifrån SKK

* SKK's köpeavtal 

* Valppaket (koppel, halsband, leksak, mat, godis)

* Filt som luktar mamma och syskon

* Brev om tips och råd ifrån kenneln

* 1 års medlemskap i Svenska ASTklubben 

* Livslång kontakt och support under valpens liv, vilket är en självklarhet för oss!