19702345_10155837875898352_1889661034114370098_n

 

Vår högt älskade Inka (Contra Legem Love her Spirit) söker nu sitt för alltid hem 

Inka är en tik på 4 år och en lätt hund att älska och bli älskad utav. Hon är kastrerad, van vid barn och vi ser att hon kommer till någon med erfarenhet av rasen och leva som ensamhund samt där det inte finns några andra djur.

Vi ser gärna att Inka kommer till någon som vill träna/tävla weight pull eller möjligtvis prova på agility då detta är något hon verkligen tycker är superkul. Vi önskar även en god kontakt då vi är måna om hur hon har det samt för att alltid finnas till som stöd oavsett.

Inka är röntgad, hjärtkollad, ataxi testad och har utfört MH.

Vid intresse är ni välkomna att skicka ett mail där ni beskriver er själva, erfarenhet, livsstiuation och vad ni skulle kunna erbjuda Inka.

 

 

 

 

49638345_2584840384889573_455214577156620288_n

 

 

På grund av personliga skäl söker nu Gordon ett nytt livslångt hem. Gordon är uppfödd hos oss och är en kastrerad 9 månaders hane som är glad, framåt, lättlärd och en burdus hund med mycket vilja. Vi önskar att Gordon får komma till någon som vet hur det är att äga- samt är införstådd i vad det innebär att äga en terrier ras.

Han har provat på agility hos sin förra familj vilket han tyckte var roligt och vi ser gärna att man är intresserad av att träna honom inom någon gren som agility, spår eller rally lydnad.

Gordon är absolut ingen problemhund men han är i sin bästa ung års ålder där han behöver lära sig att ta det något lugnt och få regler på ett bra sätt genom träning.

Han bör komma till någon som inte har småbarn (men gärna större barn), detta är inte pga att han är elak men vi ser att han får ett hem där man engagerar sig och tränar honom. Men också för att han är en för glad hund som inte förstår att mindre barn är "känsligare" och använder gärna sin mun när han leker.

Gordon är rumsren, kan de flesta grund kommandon och är väldigt lätt motiverad gällande mat. Kan vara ensam hemma utifrån den informationen jag fått från tidigare familj.

Gordon funkar bra hemma hos oss med våra tikar.

Vid intresse skriv gärna ett mail eller ring  där ni berättar om vilka ni är, er livssituation och vad ni skulle kunna erbjuda Gordon.

Med vänliga hälsningar Sarah