Att köpa valp är både roligt men också något som skall vara genomtänkt då det medför ett stort ansvar att ta hand om sin nya livskamrat. Är man intresserad av valp ifrån oss har vi som grundkrav att man besöker oss och våra hundar innan planerad parning/kull eller minst en gång om vi har valpar. Det är viktigt för båda parter att kunna få en god kontakt och att det skall kännas rätt, då vi är väldigt måna om våra hundar, valpar och att ha en god kontakt med våra framtida valpköpare (Om dem vill). Om allt känns bra efter första besöket så får man komma tillbaka när valparna är några veckor, därefter kommer man ytterligare en gång så kommer vi överens om vilket valp som skulle kunna passa den nya familjen bäst. 

 

Vårt avelsprogram är otroligt viktigt för oss, för att kunna utvärdera och följa valparnas utveckling men också för framtidens mål, så ser vi gärna att man HD/ED (Höft-och armbågsleder) röntgar sin hund mellan 12-24 mån ålder. Om man röntgar sin hund vid senast 24 mån ålder så får man 1000:- tillbaka av oss. 

 

När valparna är mellan 12-24 månader arrangerar vi ett gemensamt MH/BPH, läs mer om vad det innebär -> här

 

Hemma hos oss är det en självklarhet att alla hundar och valpar är en del av vår familj, vilket innebär att de får umgås med våra andra hundar, barn, människor och miljötränats.

 

Är Du intresserad av valp ifrån oss? Skriv  gärna ett utförligt mail (eller ring) där du berättar vem/vilka ni är, vart ni bor, hur er familjekonstellatio ser ut, tidigare erfarenhet av rasen eller hund,  varför just American Staffordshire Terrier intresserar er, vad tanken med erat hundköp är och vad Ni förväntar er från mig som uppfödare. 

Vid leverans är valpen:

* Registrerad i SKK (Svenska Kennelklubben)

* Vaccinerad

* ID/Chip märkt

* Dolda fel- och helförsäkrad hos Folksam som överlåts

* Regelbundet avmaskad

* Veterinärs besiktigad

* Van vid kloklippning och hantering

 

 Med valpen medföljer:

* Registrerings bevis ifrån SKK

* SKK's köpeavtal 

* Valppaket (koppel, halsband, leksak, mat, godis, valp bok)

* Filt som luktar mamma och syskon

* Brev om tips och råd ifrån kenneln

* 1 års medlemskap i American Staffordshire Terrier Klubben - Sverige

* Livslång kontakt och support under valpens liv, vilket är en självklarhet för oss!