Vid intresse för att bli fordervärd:

Det är viktigt att man är införstådd i hur ett fodervärdsavtal (hittar du här) inom SKK fungerar. För oss är det ytterst viktigt att ha en bra relation samt kontinuerlig kontakt då våra foderhundar inte bara skall ingå i vårt avelsprogram men är också högt älskade som precis alla våra andra hundar är. För oss är det viktigt att det finns en ömsesidig trygghet hos varandra och att Du som fodervärd alltid känner att vi finnas till hands om det är något.

 

Vi ser helst att man bor inom Västra Götaland, har ett geniunt stort intresse för hund, eventuellt intresserad av utställning och/eller någon form av träning/tävlings ambitioner såsom weight pull, rallylydnad, lydnad, nosewor, spår etc. Dock inget krav, för oss är det viktigast att alla våra hundar kommer till kärleksfulla hem. Vi ser att du som är intresserad ska ha haft hund sedan tidigare, inga foderhundar går till ägare utan hundvana. Detta för att bäst kunna förstå och förvalta en grund i vår avel.

 

Vid intresse, är ni välkomna att skicka ett mail där ni beskriver vem/vilka ni är, vart ni bor, hur er familjekonstellation ser ut, tidigare erfarenhet av rasen eller hund, vad ni tänkt och varför just att bli fodervärd skulle intressera er!